Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Speenkruid

Speenkruid

Speenkruid ontleend zijn naam aan de kleine ondergrondse knolletjes die op speentjes lijken. De wilde soorten Speenkruid kunnen zich hierdoor sterk uitbreiden, maar dat valt wel mee bij de gekweekte vormen. Er zijn soorten met mooi gekleurd blad of dubbele bloemen. De bloemen van Speenkruid worden in het vroege voorjaar graag door insecten bezocht. In de zomer trekt de plant zich terug, om het volgend voorjaar weer tevoorschijn te komen. Door deze eigenschap is Speenkruid vooral geschikt om toe te passen in een natuurlijke aanplant, bijvoorbeeld onder struiken. Speenkruid staat graag op een normale tot vochtige grond in de halfschaduw, bijv. samen met Etageprimula (Primula) en Knikkend nagelkruid (Geum).

Staat het Speenkruid dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Ranunculus. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!