Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Valse-lupine

Valse lupine

Valse lupine is een geslacht met lupineachtige bloemen, maar dan geel. Na de bloei vormen zich peulen. Het zijn sterke planten die graag een plek in de volle zon hebben. De grond moet droog tot normaal vochtig zijn en mag niet teveel voeding bevatten, ander valt de Valse lupine om. Valse lupine kan zowel in de border als in een natuurlije aanplant gebruikt worden. Voor de laatste toepassing is de soort 'lanceolata' het meest geschikt want die kan zich door uitlopers flink gaan uitbreiden. Zet er eventueel een wortelbegrenzer omheen. Goede buurplanten voor Valse lupine zijn Kattenkruid (Nepeta), Kaukasisch duifkruid (Scabiosa), Prachtkaars (Gaura) en Korenbloem (Centaurea).

Valse lupine behoort tot het botanische geslacht Thermopsis.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!