Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Retourneren
 
Als u de ontvangen planten wilt retourneren, dan kunt u dat kenbaar maken tot 14 dagen na ontvangst van de planten. Zonder opgaaf van redenen. Maar omdat het om levend materiaal gaat, kan het recht van retourneren in bepaalde gevallen anders zijn. U kunt hierover lezen in de Algemene Voorwaarden, artikel 8 lid 2. Neem bij twijfel contact met ons op.
 
Nadat u kenbaar heeft gemaakt de planten te willen retourneren, heeft u 14 dagen de tijd om de planten daadwerkelijk terug te zenden. Tijdens de periode dat de planten bij u thuis zijn verwachten wij dat u er zorgvuldig mee om gaat, zodat de planten voor ons verkoopbaar blijven. Probeer voor het retourneren de originele verpakking te gebruiken en fixeer de planten tegen omvallen.

Nadat wij de retourzending in goede orde ontvangen hebben maken wij het bedrag dat u voor uw bestelling heeft betaald binnen enkele dagen aan u over. Dat betreft de kosten van de planten zelf en de betaalde verzendkosten. De verzendkosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening.
  
Wij stellen het op prijs als u ons van tevoren inlicht over uw retournering. U hoeft daar geen zgn. herroepings-formulier voor te gebruiken maar kunt ons gewoon bellen of mailen.
 
Is de eerste termijn van 14 dagen verstreken en hebben de planten al in uw tuin gestaan en u bent toch niet tevreden? Neem dan ook contact met ons op en we komen samen met u tot een goede oplossing.
 

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 21 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.