Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header

Herroeppingsrecht en Retourneren

Als u de ontvangen planten wilt retourneren, dan kunt u dat kenbaar maken tot 14 dagen na ontvangst van de planten. Zonder opgaaf van redenen. Maar omdat het om levend materiaal gaat, kan het recht van retourneren in bepaalde gevallen anders zijn. U kunt hierover lezen in de Algemene Voorwaarden. Neem bij twijfel contact met ons op.
 
Wij stellen het op prijs als u ons van tevoren inlicht over uw retournering. U kunt daarvoor het 'Herroepingsformulier KwaliteitsPlanten.nl' gebruiken. Klik hier om het formulier te downloaden. Uiteraard kunt u ook via telefoon, 0545 725000 of email contact@kwaliteitsplanten.nl contact met ons opnemen om het retourneren te bespreken.
 
Nadat u binnen 14 dagen na ontvangst van de planten kenbaar heeft gemaakt de planten te willen retourneren, heeft u 14 dagen de tijd om de planten daadwerkelijk terug te zenden. Nadat u kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van het herroepingsrecht dient u het product binnen 14 dagen retour te sturen. U dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

Wij zullen binnen 14 dagen de terugbetaling starten, dit betreft de kosten van de planten zelf en de betaalde verzendkosten bij het bestellen. Het terugstorten zullen wij doen zodra de planten in goede order retour ontvangen zijn. De verzendkosten van het retourneren van de planten zijn voor uw eigen rekening.

Tijdens de periode dat de planten bij u thuis zijn verwachten wij dat u er zorgvuldig mee om gaat, zodat de planten voor ons verkoopbaar blijven. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Fixeer de planten tegen verschuiven en omvallen en beschadigen. Mochten de planten of verpakkingen dusdanig beschadigd zijn dat er waardevermindering ontstaat zullen we de kosten hiervan aan u kunnen doorberekenen. Behandeld u daarom de planten zorgvuldig.
  
Is de eerste termijn van 14 dagen verstreken en hebben de planten al in uw tuin gestaan en u bent toch niet tevreden? Neem dan ook contact met ons op en we komen samen met u tot een goede oplossing.
 

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.