Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   

Herroeppingsrecht en Retourneren

Als u de ontvangen planten wilt retourneren, dan kunt u dat kenbaar maken tot 14 dagen na ontvangst van de planten. Zonder opgaaf van redenen. Maar omdat het om levend materiaal gaat, kan het recht van retourneren in bepaalde gevallen anders zijn. U kunt hierover lezen in de Algemene Voorwaarden, artikel 8 lid 2. Neem bij twijfel contact met ons op.
 
Wij stellen het op prijs als u ons van tevoren inlicht over uw retournering. U kunt daarvoor het 'Herroepingsformulier KwaliteitsPlanten.nl' gebruiken. Klik hier om het formulier te downloaden. Uiteraard kunt u ook via telefoon of email contact met ons opnemen om het retourneren te bespreken.
 
Nadat u kenbaar heeft gemaakt de planten te willen retourneren, heeft u 14 dagen de tijd om de planten daadwerkelijk terug te zenden. Tijdens de periode dat de planten bij u thuis zijn verwachten wij dat u er zorgvuldig mee om gaat, zodat de planten voor ons verkoopbaar blijven. Probeer voor het retourneren de originele verpakking te gebruiken en fixeer de planten tegen verschuiven en omvallen.

Nadat wij de retourzending in goede orde ontvangen hebben maken wij het bedrag dat u voor uw bestelling heeft betaald binnen enkele dagen aan u over. Dat betreft de kosten van de planten zelf en de betaalde verzendkosten bij het bestellen. De verzendkosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening.
  
Is de eerste termijn van 14 dagen verstreken en hebben de planten al in uw tuin gestaan en u bent toch niet tevreden? Neem dan ook contact met ons op en we komen samen met u tot een goede oplossing.
 

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!