Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Grote-weegbree

Grote weegbree

Weegbree komt bijna over de hele wereld in het wild voor, maar er zijn ook soorten voor de tuin gekweekt, vooral uit Plantago major. Deze gekweekte soorten Grote weegbree hebben afwijkende bladeren of bloemen. Grote weegbree is niet kieskeurig wat betreft standplaats. Een plaats in de zon op normale grond is prima. Plant Grote weegbree voorin de border of gebruik hem als aparte potplant op het terras. Zaailingen hebben vaak een terugval naar de oorspronkelijke vorm. Knip Grote weegbree daarom na de bloei terug om zaadvorming te voorkomen.

Staat de Grote weegbree die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Plantago. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Stationsweg 8
7692 AC Mariënberg
0523 - 251 953
06 - 155 32 854
contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!