Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Grote-weegbree

Grote weegbree

Weegbree komt bijna over de hele wereld in het wild voor, maar er zijn ook soorten voor de tuin gekweekt, vooral uit Plantago major. Deze gekweekte soorten Grote weegbree hebben afwijkende bladeren of bloemen. Grote weegbree is niet kieskeurig wat betreft standplaats. Een plaats in de zon op normale grond is prima. Plant Grote weegbree voorin de border of gebruik hem als aparte potplant op het terras. Zaailingen hebben vaak een terugval naar de oorspronkelijke vorm. Knip Grote weegbree daarom na de bloei terug om zaadvorming te voorkomen.

Staat de Grote weegbree die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Plantago. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!