Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Grote weegbree

Weegbree komt bijna over de hele wereld in het wild voor, maar er zijn ook soorten voor de tuin gekweekt, vooral uit Plantago major. Deze gekweekte soorten Grote weegbree hebben afwijkende bladeren of bloemen. Grote weegbree is niet kieskeurig wat betreft standplaats. Een plaats in de zon op normale grond is prima. Plant Grote weegbree voorin de border of gebruik hem als aparte potplant op het terras. Zaailingen hebben vaak een terugval naar de oorspronkelijke vorm. Knip Grote weegbree daarom na de bloei terug om zaadvorming te voorkomen.

Staat de Grote weegbree die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Plantago. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, verzenden wij de planten alleen nog op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Dinsdag 17 december is onze laatste verzenddag in 2019. Bestellingen die na zondag 15 december 18 uur binnenkomen, worden verzonden vanaf dinsdag 21 januari 2020.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht. Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.