Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Wollig-vingerhoedskruid

Wollig vingerhoedskruid

Wollig vingerhoedskruid is een rechtopgaande plant die ook na de bloei nog decoratief is in de tuin. Ze zaaien zich soms uit. Wilt u dat niet, knip dan tijdig de uitgebloeide stengels weg. Deze plant is geschikt voor verwildering. Wollig vingerhoedskruid houdt van wat kalk in de grond en wil geen natte voeten in de winter. Wollig vingerhoedskruid leeft maar kort. Na de bloei terugknippen stimuleert het aanmaken van nieuwe scheuten. Dat verlengt de levensduur. Probeer deze scheuten eens uit te planten om zodoende nieuwe planten te krijgen.

Staat het Wollig vingerhoedskruid dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Digitalis. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!