Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Spoorbloem

Spoorbloem

Spoorbloem is een plant voor een warme, droge en zonnige plek. Op die plaatsen zal hij zich uit gaan zaaien. Spoorbloem leeft maar enkele jaren, dus laat altijd wat zaailingen staan. Zaait Spoorbloem zich echter te rijk uit, knip dan een deel van de uitgebloeide bloemen tijdig terug. Dit geeft vaak ook nog een nabloei later in het seizoen. Spoorbloem is een goede vlinderplant. Wat kalk in de grond wordt gewaardeerd. Spoorbloem kan zowel in groepen in de border gebruikt worden, als ook op allerlei 'toevallige' plekken in de cottagetuin. Mooie partners voor Spoorbloem zijn witte Zonnehoed (Rudbeckia, Echinacea), Duizendblad (Achillea), Lavendel (Lavandula) en Dropplant (Agastache).

Spoorbloem behoort tot het botanische geslacht Centranthus.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!