Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Hondstand

Hondstand

Hondstand dankt zijn naam aan een uitsteeksel aan de knol, die op de tand van een hond lijkt. Het is een schitterend knolgewas dat zich op een goede standplaats uit kan zaaien en zo mooie groepen vormt. Hondstand staat graag op een plek in de halfschaduw in normale grond met voldoende humus. Naast de fraaie bloemen hebben veel soorten Hondstand ook mooi getekend blad. Dek Hondstand de eerste winter na aanplant af tegen strenge vorst. Het kan een paar jaar duren voordat ze rijk gaan bloeien.
Hondstand wordt vaak als knolletje aangeboden. Dat kan ook prima, maar de knolletjes zijn erg gevoelig voor uitdroging. De Hondstand die wij verkopen is opgekweekt in een potje en lopen dat risico niet.

Hondstand behoort tot het botanische geslacht Erythronium.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!