Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Knikkend-nagelkruid

Knikkend nagelkruid

Knikkend nagelkruid behoort tot een geslacht van rijkbloeiende planten voor zowel zon als (half)schaduw. Knikkend nagelkruid is sterk en past prima in een natuurlijke tuin. Plant ze in de voorste linie omdat het blad vaak niet hoger wordt dan 10 cm. De bloemen steken daar mooi bovenuit. Knikkend nagelkruid staat het liefst op een voedzame en matig vochtige grond, maar af en toe een droge periode wordt ook prima doorstaan. Scheur Knikkend nagelkruid om de twee of drie jaar. Gooi de oude delen weg en plant de nieuwe delen uit in grond waar compost aan toe is gevoegd. Als u dat in het voorjaar doet, bloeien de nieuwe planten hetzelfde jaar nog volop. Mooie planten in combinatie met Knikkend nagelkruid zijn Purperklokje (Heucherella, Heuchera) en Kaukasische vergeet-mij-nietje (Brunnera).

Staat het Knikkend nagelkruid dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Geum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!