Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Kompasplant

Kompasplant

Kompasplant behoort tot een geslacht van probleemloze vaste planten met een langdurige bloei van mooie straalbloemen. Het is een indrukwekkende plant voor gebruik achter in de border. Ook in de winter blijft Kompasplant structuur geven doordat de stengels recht overeind blijven staan. Kompasplant staat het liefst in de volle zon, maar verdraagt ook prima halfschaduw. De grond moet normaal tot vochtig zijn en voldoende voeding bevatten. Geef eventueel elk voorjaar een gift compost. Forse buren voor Kompasplant zijn bijv. Koninginnekruid (Eupatorium), Ruit (Thalictrum) en Prachtriet (Miscanthus). Kompasplant geeft goede snijbloemen en is geliefd bij veel insecten. Let in het vroege voorjaar op slakkenvraat bij de jonge scheuten.

Staat de Kompasplant die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Silphium. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.