Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Knolzijdeplant

Knolzijdeplant

Knolzijdeplant heeft knolachtige wortelstokken en wit melksap. Knolzijdeplant heeft smal lancetvormig blad en mooie bloemen die graag door insecten worden bezocht. Knolzijdeplant is goed als snijbloem te gebruiken. Soms vormen zich na de bloei peulen met zijdeachtige zaadpluizen. Knolzijdeplant vraagt een goed doorlatende grond in de zon. Aan een teveel aan vocht in de winter heeft Knolzijdeplant een hekel. De planten lopen laat in het voorjaar uit. Hou daar rekening mee bij de voorjaarsschoonmaak in de tuin. In strenge winters afdekken wordt door Knolzijdeplant gewaardeerd.

Staat de Knolzijdeplant die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Asclepias. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!