Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Struisvaren

Struisvaren

Struisvarens zijn prachtige varens die de show stelen in het voorjaar. Echter, ze maken ondergrondse uitlopers waardoor ze flink kunnen uitbreiden. Geef Struisvaren de ruimte of zet er een barrière omheen. De nieuwe uitlopers zijn gemakkelijk weg te halen en elders weer uit te planten. Struisvaren is geschikt voor elke normale tot vochtige grond in de halfschaduw of schaduw. Knip na de winter het lelijke blad weg. Struisvaren is een uitstekende plant voor een bostuin. De soort 'orientalis' vormt kortere uitlopers en is daardoor beter geschikt voor een kleine tuin. Wilt u de varens mooi uit laten komen, gebruik dan als onderbegroeiing donkerbladig Zenegroen (Ajuga).

Struisvaren behoort tot het botanische geslacht Matteuccia.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!