Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Narcis

Narcis

Narcis is een geslacht van bolgewassen uit Europa en landen rondom de Middellandse Zee. Eenmaal aangeslagen groeien ze uit tot mooie rijkbloeiende pollen. Er zijn in de loop van de eeuwen vele cultivars van Narcis gekweekt, van heel klein tot kniehoogte en van wit tot oranje. Van nature draagt elke bloemstengel een enkele bloem, maar er zijn ook soorten gekweekt die meerdere bloemen per stengel hebben. Narcis is geschikt om te laten verwilderen in de plantenborder of onder bladverliezende struiken. Een andere goede toepassing van Narcis is als bloeiende toeven tussen bodembedekkers. Narcis kan in het gras geplant worden, maar wacht dan met de eerste maaibeurt totdat het loof afgestorven is. Wij verkopen geen losse bollen maar planten in potjes.

Narcis behoort tot het botanische geslacht Narcissus.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.