Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Goudveil

Goudveil is een geslacht van laagblijvende planten, hoofdzakelijk uit het noordelijk halfrond. Ook in West-Europa kennen we enkele soorten in het wild. Ze groeien daar op vochtige plekken in de (half)schaduw. bijv. op de oevers van waterlopen en beekjes in het bos. In de tuin is Goudveil mooi in een schaduwhoek bij de vijver, samen met bijv. Dotterbloem (Caltha) en Bolprimula (Primula). Goudveil bloeit in het voorjaar met geelgroene of witte bloemen en vormt op een goede standplaats een mooie mat.

Staat het Goudveil dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Chrysosplenium. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.