Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Mottenkruid

Mottenkruid

Mottenkruid behoort tot een geslacht van planten die voor een prachtig verticaal accent in de tuin zorgen. Mottenkruid leeft vaak maar twee jaar en sterft na de bloei af. Vaak zaait de plant zich wel uit zodat u niet zonder komt te zitten. Wilt u het uitzaaien voorkomen, knip dan tijdig de uitgebloeide aren uit de plant. Met wat geluk verlengt dat gelijk ook de levensduur van de plant. Mottenkruid wil graag een plek in de zon op een droge tot normale grond die goed doorlatend is en het liefst wat kalk bevat. Mottenkruid past goed in een natuurlijke aanplant waar de plant zich vrij uit mag zaaien. Voor gebruik in de border moet u er rekening mee houden dat Mottenkruid het eerste jaar niet bloeit.

Staat het Mottenkruid dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Verbascum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!