Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Zwart-knoopkruid

Zwart knoopkruid

Zwart knoopkruid behoort tot het grote geslacht van korenbloemen. Zwart knoopkruid onderscheidt zich van de meeste andere korenbloemen door zijn paarse kleur. De planten houden van een plek in de zon op normale tot droge grond. Zorg wel voor een grond die doorlatend is. De bloemen van Zwart knoopkruid zijn goed als snijbloem te gebruiken. Zwart knoopkruid komt in Nederland in het wild voor, en is door zijn natuurlijke uitstraling heel goed toe te passen in een wat minder formele aanplant. Combineer bijv. eens met Struisriet (Calamagrostis), Zonnehoed (Echinacea, Rudbeckia), Valse indigo (Baptisia), Guldenroede (Solidago) en Kluwenklokje (Campanula). Vlinders en veel andere insecten weten Zwart knoopkruid goed te vinden.

Staat het Zwart knoopkruid dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Centaurea. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!