Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Klimopviooltje

Klimopviooltje

Klimopviooltje behoort tot een groot plantengeslacht. Het typische aan deze soort is dat ze lange uitlopers vormen en langdurig bloeien. Door Klimopviooltje in een pot te planten, hangen de uitlopers met kleine bloemen mooi naar beneden. Knip al te sliertig geworden Klimopviooltje gewoon terug en verwen ze met een beetje mest. Klimopviooltje doet het goed in normale grond op een plek in de halfschaduw. Droge grond wordt slecht verdragen, dus zorg voor voldoende humus (potgrond). Klimopviooltje is in ons klimaat niet volledig winterhard. Zet de pot dus 's winters binnen. Met wat geluk blijven ze ook in de winter gewoon doorbloeien.

Staat het Klimopviooltje dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Viola. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!