Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Klokjeshuislook

Klokjeshuislook

Klokjeshuislook is een groenblijvende succulente vaste plant. Ze zijn prachtig symmetrisch van vorm en hebben fraaie kleuren. Klokjeshuislook is bij uitstek te gebruiken in rotstuin, troggen, schalen of potten. Ze kunnen goed tegen droogte en volle zon. Zet Klokjeshuislook in zandachtige, goed doorlatende grond. Pas vooral op voor een te vochtige grond in de winter. Meng eventueel wat fijn grind door de grond.
Klokjeshuislook heeft zijn mooiste kleur in het voorjaar. Buiten deze periode zijn ze vaak groener en matter van kleur. De meeste soorten Klokjeshuislook die wij hebben komen uit de kas. Door het glas van de kas zijn deze planten ook wat fletser van kleur, maar dat trekt snel weg zodra ze buiten staan. Combineer Klokjeshuislook eens met andere soorten Huislook of met planten die ook droogteminnend zijn zoals Tijm (Thymus), Vetkruid (Sedum) of Blauw schapengras (Festuca).

Staat het Klokjeshuislook dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Jovibarba. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!