Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Leycesteria

Leycesteria - Fazantenbes

Leycesteria is een sterke heesterachtige plant die gehouden wordt om zijn mooie bloemtrossen en bessen. De takken kunnen goed voor de snij gebruikt worden. Vogels zijn gek op de bessen. Leycesteria staat graag op een beschutte plaats in de zon of halfschaduw op normale grond. Ze kunnen ook als kuipplant gehouden worden, maar vergeet dan niet voldoende water te geven. In het voorjaar Leycesteria bemesten en eventueel terugsnoeien. In strenge winters zal de plant afvriezen, maar weer goed uitlopen in het voorjaar. In zachte winters blijft Leycesteria groen en groeit het jaar daarop gewoon verder.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.