Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Gemskers

Gemskers is een zodevormende plant die vooral geschikt is voor de rotstuin waar het mooie kussens kan vormen. De plant doet het prima in de zon, maar om verbranding tegen te gaan wordt enige schaduw op het heetst van de dag gewaardeerd. Gemskers vraagt normaal vochtige grond, maar wel met een goede afwatering, zeker in de winter. Zet de plant bijv. op een aflopende grond. Een lichte terugsnoei na de eerste bloei zorgt er voor dat Gemskers mooi compact blijft. Bodembedekkers waar Gemskers mee gecombineerd kan worden zijn Andeskruid (Azorella) en Koperknoopje (Leptinella, Cotula).

Gemskers behoort tot het botanische geslacht Pritzelago.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.