Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Pleione

Pleione - Aardorchidee

Pleione is een geslacht van aardorchideeën. Ze groeien het beste in de halfschaduw in een humushoudende grond die voldoende vochtig is. Wel moet een teveel aan water goed weg kunnen lopen. Pleione is in ons klimaat helaas matig winterhard en is dus het beste in een ruime pot te kweken. Gebruik dan een mengsel van turf, zand, klei en kleine steentjes. Eventueel de pot ingraven in het voorjaar en in het najaar weer binnen halen. Knip het blad Pleione niet af in het najaar. Het kan enkele jaren duren voordat Pleione goed gaat bloeien.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.