Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Caulophyllum

Caulophyllum - Blauwe zilverkaars

Caulophyllum is een plant met geelbruine bloemen. Na de bloei vormen zich donkerblauwe besjes die lang aan de plant blijven zitten. Caulophyllum staat graag op een plek in de halfschaduw op een goede grond die niet te droog moet zijn. Aan kalk in de grond heeft de plant een hekel. De wortel van Caulophyllum werd vroeger o.a. gebruikt voor het verlichten van de bevalling, vandaar dat de plant ook wel Vrouwenwortel wordt genoemd. Tegenwoordig wordt er nog een homeopathisch middel tegen gewrichtspijn van Caulophyllum gemaakt. De werking daarvan is bij vrouwen beter dan bij mannen.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.