Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Forellenlelie

Forellenlelie

Forellenlelie maakt onderdeel uit van het geslacht Hondstand (Erythronium). Dit geslacht dankt zijn naam aan een uitsteeksel aan de knol, die op de tand van een hond lijkt. Het is een schitterend knolgewas dat zich op een goede standplaats uit kan zaaien en zo mooie groepen vormt. Forellenlelie staat graag op een plek in de halfschaduw in normale grond met voldoende humus. Naast de fraaie bloemen heeft Forellenlelie ook mooi getekend blad. Dek Forellenlelie de eerste winter na aanplant af tegen strenge vorst. Het kan een paar jaar duren voordat ze rijk gaan bloeien.
Forellenlelie wordt vaak als knolletje aangeboden. Dat kan ook prima, maar de knolletjes zijn erg gevoelig voor uitdroging. De Forellenlelie die wij verkopen is opgekweekt in een potje en lopen dat risico niet.

Staat de Forellenlelie die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Erythronium. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!