Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Wasabia

Wasabia - Japanse mierik

Wasabia is een scherpe specerij uit de Japanse keuken, daar vaak gebruikt in visgerechten. De wasabi die we uit de supermarkt kennen is bijna altijd een imitatie van de echte. De echte wasabi wordt gemaakt uit de dikke wortel van Wasabia japonica en is veel subtieler van smaak dan de imitaties. Van Wasabia zijn ook de stengels en bladeren bruikbaar in de keuken. Ze geven een pittige smaak aan salades. Wasabia is in ons klimaat niet helemaal winterhard. Dek de planten tegen de winter af met een dik pak blad of teel de planten in een grote pot van minimaal 15 liter. Wasabia staat graag in de halfschaduw. Zorg voor voldoende vocht en voedselrijke grond. Als buurplant is bijv. Rumex sanguineus te gebruiken.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.