Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Veenreukgras

Veenreukgras

Veenreukgras is een gras dat hier en daar nog in het wild voorkomt. De plant vormt wortelstokken waar nieuwe planten uit groeien. Veenreukgras verspreidt een karamel-achtige geur en werd om die reden in vroegere tijden voor kerkdeuren gestrooid. Nu nog wordt Veenreukgras in Rusland en Polen gebruikt als smaakstof in wodka. Indianen in Noord-Amerika gebruikten Veenreukgras om muggen te verdrijven. Gedroogde en in elkaar gevlochten halmen kunnen als wierook gebruikt worden en verspreiden dan een heerlijke zoete geur. Veenreukgras staat graag in normale tot vochtige grond op een plek in de zon tot lichte schaduw. Vanwege zijn woekerneigingen kunt u Veenreukgras het beste toepassen in een weidebeplanting.

Veenreukgras behoort tot het botanische geslacht Hierochloe.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.