Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Stinkende lis

Stinkende lis dankt zijn naam aan de geur van gekneusd blad. Door sommigen als stinkend ervaren. De bloemen van Stinkende lis zijn niet opvallend gekleurd zoals de meeste andere lissen, maar dat wordt goedgemaakt door de oranje zaden die in de herfst verschijnen. Stinkende lis heeft graag een normale grond in de halfschaduw, maar zelfs een droge plek in de schaduw wordt verdragen. Daarmee is Stinkende lis bijzonder geschikt voor moeilijke plaatsen, bijv. op hellingen of onder bomen. Laat ze zich daar uitzaaien zodat mooie groepen ontstaan.

Staat de Stinkende lis die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Iris. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Stationsweg 8
7692 AC Mariënberg
0523 - 251 953
06 - 155 32 854
contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.