Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Stinkende-lis

Stinkende lis

Stinkende lis dankt zijn naam aan de geur van gekneusd blad. Door sommigen als stinkend ervaren. De bloemen van Stinkende lis zijn niet opvallend gekleurd zoals de meeste andere lissen, maar dat wordt goedgemaakt door de oranje zaden die in de herfst verschijnen. Stinkende lis heeft graag een normale grond in de halfschaduw, maar zelfs een droge plek in de schaduw wordt verdragen. Daarmee is Stinkende lis bijzonder geschikt voor moeilijke plaatsen, bijv. op hellingen of onder bomen. Laat ze zich daar uitzaaien zodat mooie groepen ontstaan.

Staat de Stinkende lis die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Iris. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!