Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Kafferlelie

Kafferlelie

Kafferlelie komt uit Zuid-Afrika. Het is een plant met grasachtig blad en bloemen die wel iets van een gladiool hebben. Kafferlelie kan wel wat vorst verdragen, zeker als ze zich eenmaal gevestigd hebben, maar u kunt ze voor de zekerheid beter iets afdekken in strenge winters. Kafferlelie wil graag een voedzame grond en een plekje in de zon. De grond moet in het groeiseizoen voldoende vochtig zijn. Vermijd echter een te natte standplaats in de winter. Goede buurplanten zijn Liefdesgras (Eragrostis), Moeraswolfsmelk (Euphorbia), Globebloem (Trollius) en Pimpernel (Sanguisorba). Kafferlelie geeft goede snijbloemen.

Kafferlelie behoort tot het botanische geslacht Schizostylis.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.