Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Yucca

Yucca - Palmlelie

Yucca wordt gekweekt om zijn zwaardvormige bladeren en opvallende grote bloemtrossen. Er zijn ook soorten Yucca gekweekt, die mooi gestreept blad hebben. Gebruik Yucca als solitair of in kleine groepen. Ook staat deze plant mooi in een pot of in een moderne tuin met grind. Het kan enkele jaren duren voordat Yucca gaat bloeien. Eenmaal goed aangeslagen kunnen de meeste Yucca's onze winters aan. Dek ze voor de zekerheid de eerste paar jaar af bij strenge vorst. Yucca wil een plek in de volle zon op een normale tot redelijk droge grond met het liefst kalk er in. Zorg voor een goede afwatering van overtollig water. Wilt u beplanting rond de Yucca, denk dan aan een bodembedekking met bijv. Stachys byzantina, Acaena of Cerastium.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!