Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Grote-tijm

Grote tijm

Grote tijm behoort tot een geslacht van kruipende vaste planten met geurend blad. Ze vormen dichte matten. Tijm kent verschillende soorten blad, geur, bloemkleur en groeivorm. Het zijn planten die goed geschikt zijn voor de rotstuin, stapelmuurtjes of als 'toevallige' gast langs een tegelpad. Ze trekken veel insecten. Grote tijm is wintergroen en staat graag droog en zonnig. Eventueel in het voorjaar of direct na de bloei de Grote tijm iets terugknippen, dat houdt de plant compact. Grote tijm staat ook leuk in een pot of balkonbak samen met andere kruiden als Bieslook (Allium), Marjolein (Origanum), Rozemarijn (Rosmarinus), Munt (Mentha), Keukensalie (Salvia) en Citroenmelisse (Melissa). Zo toegepast is er gemakkelijk wat van te gebruiken in de keuken.

Staat de Grote tijm die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Thymus. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!