Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Kastanjebladige-astilbe

Kastanjebladige astilbe

Kastanjebladige astilbe is meteen te herkennen aan het grote blad dat op het blad van een kastanjeboom lijkt. Het is een goed winterharde, langzaam groeiende vaste plant. Het duurt enkele jaren voordat Kastanjebladige astilbe volwassen is, maar dan heeft u ook een betrouwbare blikvanger. De bloemen varieren van wit naar roze. Na de bloei zijn de uitgebloeide bloemen nog lang decoratief. Kastanjebladige astilbe wil een plek in de (half)schaduw op een humeuze voedzame grond die normaal tot vochtig moet zijn. Een plek in de zon kan ook, maar dan moet de grond 's zomers voldoende vochtig zijn. Om de grond te verbeteren is compost toe te voegen. Ook een gift compost in het voorjaar stelt Kastanjebladige astilbe op prijs.
Kastanjebladige astilbe loopt laat uit in het voorjaar en daardoor zijn er prima voorjaarbloeiende bolletjes tussen te planten zoals Sneeuwklokje (Galanthus) en Sterhyacint (Scilla). Goede forse buurplanten voor Kastanjebladige astilbe zijn Schildblad (Darmera), Pluimspirea (Astilbe), Adderwortel (Persicaria) en Koningsvaren (Osmunda).

Staat de Kastanjebladige astilbe die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Rodgersia. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!