Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Holpijp

Holpijp

Holpijp maakt onderdeel uit van de oeroude plantengroep Paardenstaarten, nauw verwant aan varens maar er totaal niet op lijkend. Sommige soorten Holpijp kunnen flink gaan woekeren. Bij twijfel kunt u ze dus beter in een pot planten en die ingraven. Over het algemeen staat Holpijp graag in de zon op een vochtige grond of zelfs in de moeraszone van een vijver, maar de plant is ook prima te houden in een mini-vijver op het terras. Door zijn aparte groeiwijze voegt Holpijp een apart accent toe aan uw tuin. Voor een mooi contrast combineert u Holpijp met planten die rond of ovaal blad hebben zoals Kruiskruid (Ligularia) en Adderwortel (Persicaria).

Staat de Holpijp die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Equisetum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Open dag op de kwekerij in Borculo,

Omdat wij jullie graag een kijkje willen laten nemen op onze locatie in Borculo organiseren wij een open dag!

Wanneer u ook wilt komen kijken, meld u dan aan via de contact pagina en noteer de volgende datums in uw agenda: