Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Keizerskroon

Keizerskroon

Keizerskroon behoort tot een grote groep bolgewassen, sterk verschillend in grootte. Keizerskroon is een imposante plant die je in bloei niet over het hoofd ziet. De planten staan graag in de zon tot halfschaduw op een rijke grond die niet uitdroogt maar een teveel aan water wel goed doorlaat. Na de bloei zakt Keizerskroon in om het volgend jaar weer terug te komen. Zet hem daarom naast buren die het ontstane gat op kunnen vullen, bijv. wat hogere Ooievaarsbekken. Plant de bollen op een diepte van 20 cm en dek ze de eerste winter toe. Eenmaal gevestigd is Keizerskroon goed winterhard.

Staat de Keizerskroon die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Fritillaria. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!