Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Polymnia

Polymnia - Appelwortel

Polymnia is familie van de zonnebloem. Het geslacht komt uit Amerika en de knollen werden daar gegeten door de indianen. De soort Polymnia sonchifolius is daarvoor het meest geschikt. Op internet zijn diverse gerechten te vinden (Yacon). Het zijn laatbloeiende planten, en in een koude zomer komt Polymnia in ons klimaat niet tot bloei. Plant ze op een plek met zoveel mogelijk zon in een normale grond.
Als u de Polymnia-knollen wilt eten, rooi dan alles op in het najaar. De oogst bestaat uit knollen die zijn te eten en knollen die gebruikt kunnen worden om volgend voorjaar weer uit te planten voor een nieuwe oogst. Deze zgn. broedknollen zijn kleiner dan de knollen voor consumptie en hebben rood-paarse tinten. Vaak zijn ze ook minder glad dan de eetknollen. Bewaar de knollen van Polumnia gedurende de winter op een koele maar vorstvrije plaats.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.