Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Dwergsalomonszegel

Dwergsalomonszegel

Dwergsalomonszegel is een langzaam groeiende vaste bosplant. Aan de stengels komen hangende bloemetjes. Later in het jaar uitgroeiend tot kleine besjes. Dwergsalomonszegel groeit graag in de (half)schaduw op een humusrijke grond die graag wat kalk bevat. Meer zon kan, maar dan moet de grond voldoende vochtig zijn. Het blad van Dwergsalomonszegel verkleurt mooi geel in de herfst. Een mooie combinatie ontstaat als Dwergsalomonszegel samen met kleine Hosta (Hosta), Slangenbaard (Ophiopogon) en donkerbladig Zenegroen (Ajuga) groeit. Let er even op dat slakken graag van Dwergsalomonszegel vreten.

Staat de Dwergsalomonszegel die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Polygonatum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!