Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Zoekfuncties en Categorieën
 
Om het vinden van de juiste tuinplant gemakkelijk te maken, heeft de webwinkel een duidelijke indeling en uitgebreide zoekmogelijkheden!
 
In de praktijk zal het vaak voorkomen dat u vaste planten zoekt voor een specifieke plek in uw tuin. De exacte plantnaam doet er dan nog niet toe. KwaliteitsPlanten.nl voorziet daarin door een handig zoeksysteem!
Onder het kopje 'Vind uw Plant' aan de linkerkant kunt u zoeken op een combinatie van eigenschappen en kenmerken. Uiteraard kunt u daarbij ook binnen een bepaald plantengeslacht zoeken.
U hoeft dus niet langer allerlei naslagwerken te gebruiken om de juiste plant voor de juiste plaats te vinden.

Weet u de naam van de vaste plant die u zoekt wel, dan kunt u gebruik maken van de indeling naar 'Botanische namen' of 'Nederlandse namen'. Zie daarvoor de categorieën aan de linkerkant, iets naar onderen.
Staat de plant die u zoekt er niet tussen, probeer het dan eens met het algemene zoekveld rechtsboven. Van veel planten zijn alternatieve namen opgenomen, maar deze synoniemen worden (nog) niet weergegeven bij de desbetreffende plant.

Daarnaast zijn ook alle vaste planten ingedeeld naar hun kenmerken en eigenschappen. U ziet deze categorieën aan de linkerkant, iets naar onderen. Zo kunt u bijv. alle planten vinden die blauw bloeien of alle planten die vochtige grond willen. Ook alle kruiden, siergrassen en varens hebben een eigen categorie.
   

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, verzenden wij de planten alleen nog op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Dinsdag 17 december is onze laatste verzenddag in 2019. Bestellingen die na zondag 15 december 18 uur binnenkomen, worden verzonden vanaf dinsdag 21 januari 2020.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht. Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.