KwaliteitsPlanten.nl
Vind uw Plant
Kleur

Bloeimaand


Hoogte


Lichtbehoefte


Vochtbehoefte


Geslacht

Alleen met foto
Zoeken
Categorie├źn
Tot wel 25% korting als u meerdere planten van dezelfde soort koopt !!
klik hier voor informatie
Zoekfuncties en Categorieën
 
Om het vinden van de juiste tuinplant gemakkelijk te maken, heeft de webwinkel een duidelijke indeling en uitgebreide zoekmogelijkheden!
 
In de praktijk zal het vaak voorkomen dat u vaste planten zoekt voor een specifieke plek in uw tuin. De exacte plantnaam doet er dan nog niet toe.
KwaliteitsPlanten.nl voorziet daarin door een handig zoeksysteem!
Onder het kopje 'Vind uw Plant' aan de linkerkant kunt u zoeken op een combinatie van eigenschappen en kenmerken.
Uiteraard kunt u daarbij ook binnen een bepaald plantengeslacht zoeken.
U hoeft dus niet langer allerlei naslagwerken te gebruiken om de juiste plant voor de juiste plaats te vinden.

Weet u de naam van de vaste plant die u zoekt wel, dan kunt u gebruik maken van de indeling naar 'Botanische namen' of 'Nederlandse namen'. Zie daarvoor de categorieën aan de linkerkant.
Staat de plant die u zoekt er niet tussen, probeer het dan eens met het veld 'Zoeken' aan de rechterkant. Van veel planten zijn alternatieve namen opgenomen, maar deze synoniemen worden (nog) niet weergegeven bij de desbetreffende plant.

Daarnaast zijn ook alle vaste planten ingedeeld naar hun kenmerken en eigenschappen. U ziet deze categorieën aan de linkerkant. Zo kunt u bijv. alle planten vinden die blauw bloeien of alle planten die vochtige grond willen. Ook alle siergrassen en varens hebben een eigen categorie.

Van sommige vaste planten hebben wij verschillende maten. Daardoor ziet u soms dezelfde plant meerdere keren onder elkaar staan, maar met een verschillende potmaat. Staat er niets aangegeven, dan betreft het een standaardmaat van vierkant 9 cm.
 

┬ę KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij! 
Wij houden vakantie van 29 juli t/m 20 augustus.
Bestellingen die uiterlijk dinsdag 25 juli bij ons binnenkomen worden nog voor onze vakantie verwerkt.

Wij wensen u een fijne vakantieperiode toe !