Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Rungia

Rungia - Paddestoelplant

Rungia heeft blad dat naar champignons smaakt, vandaar de Nederlandse naam Paddestoelplant. Het blad is in salades en soepen te gebruiken, zowel rauw als (heel kort) gekookt. Om van Rungia te oogsten kunt u de scheuten tot 20 à 30 cm boven de grond afknippen. Eventueel bijmesten om de plant weer nieuw blad te laten vormen. Rungia staat het liefst in lichte schaduw op een goede grond. Handiger is het om Rungia te telen in een pot met goede potgrond want de plant is niet winterhard. Zet de pot dan 's winters op een lichte plaats en geef matig water. Ververs in het voorjaar de grond en plaats de Rungia buiten bij vorstvrij weer.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.