Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Kaukasische-korenbloem

Kaukasische korenbloem

Kaukasische korenbloem behoort tot het grote geslacht van korenbloemen. Kaukasische korenbloem onderscheidt zich van de meeste andere korenbloemen door zijn zachtgele kleur. De planten houden van een plek in de zon op normale tot droge grond. Zorg wel voor een grond die doorlatend is. De bloemen van Kaukasische korenbloem zijn goed als snijbloem te gebruiken. Door zijn natuurlijke uitstraling is Kaukasische korenbloem heel goed toe te passen in een wat minder formele aanplant. Combineer bijv. eens met Struisriet (Calamagrostis), Valse indigo (Baptisia) en Kluwenklokje (Campanula). Vlinders en veel andere insecten weten Kaukasische korenbloem goed te vinden.

Staat de Kaukasische korenbloem die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Centaurea. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!