Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Phuopsis

Phuopsis - Perzische kruisjesplant

Phuopsis is een kortlevende zodevormende vaste plant met een rijke bloei. De plant lijkt veel op Galium, maar heeft een andere kleur. Geef Phuopsis een plek in de halfschaduw tot zon op een normale grond, het liefst met wat kalk er in. Vermijd een droge plek waar geen enkele schaduw komt. Phuopsis is geschikt voor aanplant in de rotstuin of in de voorste linie van de border. Maar ook is de plant als onderbegroeiing van lichte struiken (rozen) te gebruiken of als randplant langs tuinpaden. Na de eerste bloei Phuopsis iets terugknippen bevordert dat de plant mooie dichte matten vormt. Gebruik Phuopsis bijv. eens rondom hoge blauwbloeiende planten als Delphinium en Baptisia. Phuopsis verspreidt een geur die aan wiet doet denken.
 
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.