Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Leucojum

Leucojum - Lenteklokje

Leucojum is een bolgewasje dat op Galanthus (Sneeuwklokje) lijkt, maar het is forser, bloeit later en de bloemen zijn meer klokvormig. Leucojum staat graag op grond die aan de vochtige kant is, bijv. langs de vijver. Na de bloei trekt Leucojum zich tot het volgend voorjaar terug in de grond. Ze slaan soms moeilijk aan als u bolletjes koopt. Het is daarom handiger om planten in een potje te kopen. Het duurt een paar jaar voordat Leucojum een polletje heeft gevormd, maar eenmaal goed aangeslagen kan hij zich leuk vermeerderen. Leucojum wordt tot de stinzenplanten gerekend. Plant er eens Dodecatheon en Fritillaria meleagris naast.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.