Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Hierochloe

Hierochloe - Mariagras

Hierochloe is een gras dat hier en daar nog in het wild voorkomt. De plant vormt wortelstokken waar nieuwe planten uit groeien. Hierochloe verspreidt een karamel-achtige geur en werd om die reden in vroegere tijden voor kerkdeuren gestrooid. Nu nog wordt Hierochloe in Rusland en Polen gebruikt als smaakstof in wodka. Indianen in Noord-Amerika gebruikten Hierochloe om muggen te verdrijven. Gedroogde en in elkaar gevlochten halmen kunnen als wierook gebruikt worden en verspreiden dan een heerlijke zoete geur. Hierochloe staat graag in normale tot vochtige grond op een plek in de zon tot lichte schaduw. Vanwege zijn woekerneigingen kunt u Hierochloe het beste toepassen in een weidebeplanting.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!