Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Stijve-naaldvaren

Stijve naaldvaren

Stijve naaldvaren behoort tot een groot geslacht van varens waarvan veel soorten geschikt zijn voor de tuin. Stijve naaldvaren is zeldzaam geworden in ons land, maar gelukkig breidt de soort zich weer iets uit. Stijve naaldvaren staat het liefst op een plek in de (half)schaduw op een humeuze grond met wat kalk er in, maar de plant doet het meestal ook prima op gewone tuingrond. Stijve naaldvaren is polvormend en woekert niet. Combineer Stijve naaldvaren met bijv. Hosta (Hosta), Knopige ooievaarsbek (Geranium) en Leliegras (Liriope).

Staat de Stijve naaldvaren die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Polystichum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!