Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Pachysandra

Pachysandra - Schaduwkruid

Pachysandra is een betrouwbare bodembedekkende vaste plant en als regel goed wintergroen. Mocht Pachysandra er na een strenge winter toch wat beschadigd uitzien, knip hem dan gerust helemaal af. Binnen de kortste keren vormt zich een mooi nieuw tapijt. Pachysandra breidt zich uit door ondergrondse uitlopers en is daardoor goed geschikt voor het dicht laten groeien van grote vlakken onder bijvoorbeeld struiken en bomen. Toegepast als enkele plant komt Pachysandra wat flodderig over. Plant ze dus in groepen. Staat Pachysandra onder bomen, dan hoeft u in de herfst het blad van de bomen niet op te ruimen. Het blad verteert prima tussen Pachysandra. De beste standplaats voor Pachysandra is een plek in de (half)schaduw op een humusrijke, lichtzure grond met een normale vochtigheid. Combineer op moeilijke plekken met bijv. Geranium macrorrhizum en Lamiastrum.
 
Bezig met laden...


© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.