Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Ganzenvoet

Ganzenvoet is nauw verwant aan spinazie. Meerdere soorten uit dit geslacht zijn bruikbaar als groente of thee. Ook bezitten sommige soorten medicinale eigenschappen. De bloei van Ganzenvoet is niet spectaculair, maar vanwege de lange bloeiaren zijn ze toch goed bruikbaar in de border, bijv. als rustpunt tussen planten met een opvallende bloei. Over het algemeen vraagt Ganzenvoet een plek in de zon of halfschaduw op een normaal tot matig vochtige grond. Voor een goede groei moet de grond voedselrijk zijn.

Ganzenvoet behoort tot het botanische geslacht Chenopodium.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.