Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Meconopsis

Meconopsis - Schijnpapaver

Meconopsis is een geslacht van planten die sterk aan Papaver doet denken. Door zijn schotelvormige bloemen is Meconopsis mooi te combineren met planten die een aarvormige bloei hebben. Ook na de bloei is Meconopsis aantrekkelijk vanwege de mooie zaaddoosjes. De blauwe soorten Meconopsis zijn spectaculair. Deze staan graag in een koele omgeving op een goed humeuze grond in de halfschaduw. De grond mag niet voedselrijk zijn en kalk moet vermeden worden. De oranje en gele soorten Meconopsis zijn planten die het in bijna elke grond op elke plek doen, bij voorkeur in de halfschaduw. Op een goede standplaats zullen deze soorten zich uitzaaien. Wilt u geen zaailingen, knip dan tijdig de zaaddozen van de planten.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!