Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Cosmos

Cosmos - Cosmea

Cosmos is een aan Dahlia verwant plantengeslacht van eenjarigen en knolvormende planten. Tot deze laatsten behoren de planten uit de atrosanguineus groep. De bruinrode bloemen van deze planten ruiken bij warm zonnig weer naar chocolade. Plant eens een paar in een ruime pot en zet die op uw terras. Door zijn aparte kleur en geur trekt Cosmos zeker de aandacht. Wilt u de planten daarna overwinteren, zet dan de planten met pot en al weg op een koele maar vorstvrije plaats en geef nauwelijks tot geen water. Haal in maart of april de oude potgrond weg, plant de knollen in nieuwe potgrond en geef matig water tot ze goed zijn uitgelopen. Als u Cosmos in de tuin uitplant, behandel de knollen dan als Dahlia's.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!