Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Schuurriet

Schuurriet

Schuurriet maakt onderdeel uit van de oeroude plantengroep Paardenstaarten, nauw verwant aan varens maar er totaal niet op lijkend. Sommige soorten kunnen flink gaan woekeren. Bij twijfel kunt u ze dus beter in een pot planten en die ingraven. Over het algemeen staat Schuurriet graag in de zon op een vochtige grond of zelfs in de moeraszone van een vijver, maar de plant is ook prima te houden in een mini-vijver op het terras. Door zijn aparte groeiwijze voegt Schuurriet een apart accent toe aan uw tuin. Voor een mooi contrast combineert u Schuurriet met planten die rond of ovaal blad hebben. De plant heeft kiezelafzetting in zijn ruwe stengels, en werd daarom vroeger gebruikt als schuur- en polijstmiddel, vandaar de naam Schuurriet.

Staat het Schuurriet dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Equisetum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!