Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Geitenbaard

Geitenbaard is een geslacht van vaste, zeer winterharde planten. Ze zijn niet kieskeurig wat betreft standplaats. Volle zon samen met schrale droge grond gaat niet goed, maar verder maakt het Geitenbaard niet zoveel uit. Eventueel wel genoeg water geven tot de planten zijn aangeslagen. Geitenbaard heeft fraai ingesneden loof en prachtige (room)witte bloempluimen. De uitgebloeide pluimen blijven de hele winter staan, en hoeven pas in het voorjaar weggeknipt te worden. Geitenbaard vormt een mooie combinatie met Hosta (Hosta) en Purperklokje (Heucherella, Heuchera).

Geitenbaard behoort tot het botanische geslacht Aruncus.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.