Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Kranssalomonszegel

Kranssalomonszegel

Kranssalomonszegel is een langzaam groeiende vaste bosplant. Kranssalomonszegel groeit met lange stengels uit de grond. Aan de onderkant in de bladoksels vormt Kranssalomonszegel hangende bloemen die uitgroeien tot kleine besjes. Kranssalomonszegel groeit graag in de (half)schaduw op een humusrijke grond. Meer zon kan, maar dan moet de grond voldoende vochtig zijn. Het blad van Kranssalomonszegel kleurt vaak prachtig geel in de herfst. Plant voor een mooie combinatie bijv. varens, Hosta (Hosta), Japans bosgras (Hakonechloa) en Donkere ooievaarsbek (Geranium) naast Kranssalomonszegel.

Staat de Kranssalomonszegel die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Polygonatum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!