Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Zwarte-gifbes

Zwarte gifbes

Zwarte gifbes is een plant met witte bloemen, gevolgd door zwarte besjes. Ze bloeien in het voorjaar. Het zijn planten voor een koele, humeuze bodem. Zwarte gifbes doet het goed in de halfschaduw op een normale tot matig vochtige grond, het liefst met wat kalk in de grond. Zwarte gifbes is in de vrije natuur zeer zeldzaam geworden in ons land. Goede buurplanten zijn bijv. Adderwortel (Persicaria), Monnikskap (Aconitum) en Pluimspirea (Astilbe).

Staat de Zwarte gifbes die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Actaea. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.