Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Knoopkruid

Knoopkruid

Knoopkruid behoort tot het grote geslacht van korenbloemen. Knoopkruid onderscheidt zich van de meeste andere korenbloemen door zijn paarse kleur. De planten houden van een plek in de zon op normale tot droge grond, maar wat schaduw wordt ook prima verdragen. Zorg wel voor een grond die doorlatend is. De bloemen van Knoopkruid zijn goed als snijbloem te gebruiken. Knoopkruid komt in Nederland in het wild voor, en is door zijn natuurlijke uitstraling heel goed toe te passen in een wat minder formele aanplant. Combineer bijv. eens met Struisriet (Calamagrostis), Zonnehoed (Rudbeckia, Echinacea), Valse indigo (Baptisia), Guldenroede (Solidago) en Kluwenklokje (Campanula). Vlinders en veel andere insecten weten Knoopkruid goed te vinden.

Staat het Knoopkruid dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Centaurea. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!