Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Moederplantje

Moederplantje

Moederplantje behoort tot het grote geslacht Saxifraga. Moederplantje heeft naast prachtige bloemen ook fraai blad. Het blad is gevoelig voor late nachtvorst en schrale oostenwind, dus plaats Moederplantje op een beschutte plaats in de tuin. Omdat de plant matig winterhard is, wordt een laag blad in de winter gewaardeerd. Geef Moederplantje een plek in de (half)schaduw op een normale grond die niet te arm aan voeding is. Moederplantje vormt dunne bovengrondse uitlopers met aan het eind jonge plantjes, vandaar de naam. Moederplantje kan ook prima binnen in een koele kamer gehouden worden als hangplant.

Staat het Moederplantje dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Saxifraga. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!